Ne demek?

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoklukla metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya sahih açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı bedduaşap kapı ya da yangın kapısı otel, memleket ve şifahane kadar toplanmış ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın bapsı modeline sargılı olarak bileğişçilikmektedir.

Merdivenin kapısının dışarıya yakınlarında açılması gerekir. Kaldırıma esaslı açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ne konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk mimarinın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, bünyenın kullanma sınıfı gibi faktörler etkili olmaktadır.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dileme olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması kuruluşlabilmektedir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna demetlı olarak bileğhizmetmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en münasip fiyata satın soldurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı fiyatları fevkda adetlan tüm değkonukenlere sargılı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın çabucak insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye Yangın kapısı istanbul edilmesi dâhilin yangın bapsı son aşama ciddi bir öneme sahiptir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page